Skip table of contents

Aanpassingen in Maex v23.07 (juli 2023)

Met de release van Maex 23.07 is de informatievoorziening via het Lender & Spender communicatie scherm in Maex uitgebreid:

• Direct inzicht in aantal ontbrekende documenten via het rode bolletje naast “Documenten”.

• Inzicht in belangrijke informatie vanuit Loanwise:

• het aantal gedeelde bankrekeningen

• het aantal gevonden scorecard aandachtspunten. Klik op Loanwise report om deze direct te bekijken en indien nodig - direct aanvullende informatie bij de klant op te vragen.
      💡 Nog geen toegang tot Loanwise? Kijk dan hier.

• Mogelijkheid tot annuleren (met opgaaf van reden) via de knop “Annuleren”.

• Bij vragen over over producten, het proces of acceptatiebeleid, kun je nu direct klikken op de “Lender & Spender Partner Support” button.

• Indien de aanvraag is aangeboden ter beoordeling verschijnt de verwachte behandeldatum.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.