Skip table of contents

Notificatie en workflow instellingen

Notificatie-voorkeuren

Op de pagina “Settings” kunnen de e-mail-notificaties en workflow voorkeuren vastgelegd worden.

Op de tab “Notifications” kan aangegeven worden welk e-mailadres een mailtje ontvangt met bijbehorende status. Er kan een e-mail verstuurd worden wanneer een aanvraag afgerond, afgekeurd of goedgekeurd is. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de communicatie met de geldnemer te volgen en het aanbod van de klant te ontvangen.

Workflow instellingen

Op de tab “Workflow” kunnen de voorkeuren voor de opvolging van lening aanvragen ingesteld worden. Wanneer de workflow is ingesteld op Lender & Spender dan zorgen wij ervoor dat het aanbod en de herinneringen rechtstreeks naar de lener worden verzonden via e-mail/sms. In andere gevallen is het aan de tussenpartij om de kredietnemer op de hoogte te stellen en op te volgen.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.