Skip table of contents

Maex technische integratie

Technische integratie Maex

Om Lender & Spender toe te voegen binnen Maex moeten er een aantal zaken technisch worden geregeld.

1. Neem zelf contact op met Fit Solutions om aan te geven dat je graag Lender & Spender wilt toevoegen als aanbieder. Fit Solutions kan vervolgens Lender & Spender als kredietmaatschappij activeren voor jullie Maex installatie.

2. Login op het dashboard van Lender & Spender om een API key aan te maken.

3. Ga naar Maex en en kies uit het menu “Bestand” > “Instellingen”. Voer bij het Tabblad Lender & Spender (helemaal onderaan) de zojuist aangemaakte API key in.

Screenshot uit Maex voor de invoer van de API key en het genereren van de webhook secret.

4. Klik in hetzelfde scherm op “Genereer Webhook Secret” om een code te generen. Ga vervolgens weer terug naar het dashboard van Lender & Spender en vul onder “Integrations” > “Webhook” de secret in samen met de webhook url:

NONE
    https://svc.mijnkredietomgeving.nl/systems/mmp/status/ls

De technische integratie is hiermee voltooid.

Screenshot uit Lender & Spender dashboard voor de invoer van de webhook secret.

Agentschappen (optioneel)

Via “Instellingen” => “Agentschappen” is het mogelijk aanvullende agentschappen te creëren. Hiermee is het mogelijk om per agentschap onderscheid te maken m.b.t. (provisie)rapportages en notificatievoorkeuren. Een agentschapcode dient meegegeven te worden bij het aanleveren van de leningaanvraag. In Maex gebeurt dit automatisch nadat de agentschappen zijn ingesteld onder "Maatschappijen: setup".

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.